speaker-info

Rob Hubbard

Commodore 64s mest kjente musiker! Commando, Monty On The Run og mye mer..

Rob Hubbard

Hvem skulle trodd at lille Norge skulle få besøk av kanskje verdens mest kjente spillmusiker? Vi snakker selvsagt om Rob Hubbard, en bauta innen retrogaming og inspirasjonskilde til alle spillmusikere du vet om, og fedrene deres.

Rob hadde sin storhetstid i Commodore 64-æraen hvor han stod bak minneverdige lydspor til spill som alle spilte. Musikken til Commando, Monty on the Run og International Karate etset seg inn i hjernebarken til dem som spilte spillene (også fordi musikken gikk i repeat), og det er ikke unaturlig å møte Commodore 64-entusiaster som fortsatt nynner på låtene 30 år etter de ble gitt ut.

I de senere årene har Rob blant annet spilt flere konserter med det danske coverbandet Press Play on Tape, og i 2016 mottok han æresdoktorgrad fra Abertay University for han bidrag til spillmusikken på 80-tallet.

Så kom til Retrospillmessen og møt en legende! Rob er hos oss både lørdag og søndag. Han signerer autografer og hilser på fans så tørk støv av spillene dine og få dem signert!

 

 

 

 

 

My Sessions

Retromusikk: Rob Hubbard og Matt Gray – Q&A

Panelrom 1

Møt Rob Hubbard (Gudfaren av Commodore-64-musikk) og Matt Gray (Last Ninja 2) for en unik Q&A i panelrommet vårt!

READ MORE