speaker-info

Pat The Nes Punk og Ian (#CUPodcast)

Pat The NES Punk tar med seg podcasten CUPodcast til oss!

Pat The Nes Punk og Ian (#CUPodcast)

Pat the NES Punk regnes som en levende legende innen retrospillmiljøet. Gjennom sitt alter ego og youtube-kanal har Pat Contri levert retroinnhold siden 2006. Han er kjent for å inneha et komplett NES-bibliotek som inneholder begge variantene av den sagnomsuste NES Championship Cart. Mange ble nok introdusert for Pat gjennom hans gjesteopptreden i Angry Video Game Nerd episode 104, Nintendo World Championships.

I nyere tid har Pat fått mye oppmerksomhet rundt lansering av boken Ultimate guide to the NES library. En gigantisk bok hvor alle utgitte NES-spill anmeldes. Det ryktes at Pat vil ha med seg noen kopier til Retrospillmessen 2017.

 

#CUPODCAST / #CU-Let’s Play

De siste årene er det CUPodcast, eller The Completely Unnecessary Podcast, som har hatt hovedfokus på Pat sin youtube-side. CUPodcast er en podcast hvor Pat og kameraten Ian tar for seg aktuelle temaer i retro og gaming-kulturen. Vi kan med glede meddele at både Pat og Ian kommer til messen og at det blir spilt inn en episode under messen.

I det siste har Pat og Ian også startet opp en egen underholdende Let’s Play-serie som heter The Completely Unnecessary Let’s Play hvor de spiller gjennom retrospill fra barndommen.

Har du ikke fått med deg #CUPodcast og #CU-Let’s Play? Besøk youtube-kanalen til Pat The Nes Punk i dag

 

My Sessions

Pat The NES Punk – Panel / Q&A

Panelrom 1